Uunilohi ja kastike - sitruunan puristus video

Tulipahan tuossa edellisviikonloppuna valmistettua uunilohi ja katkarapukastike lauantain ratoksi. Testailun vuoksi lisään pätkän videota katkarapukastikkeen valmistuksen osuudesta, jossa kastikkeeseen puristettiin mehut puolikkaasta sitruunasta. Jos et osaa puristaa sitruunaa vääräoppisesti, niin klikkaappa alla olevaa kuvaa, niin video käynnistyy.

Video: Sitruunan puristus katkarapukastikkeeseen


Sitruunan puristus video, jossa naisen käsi puristaa sitruunasta mehut katkarapukastikkeen mausteeksi.

Uunilohi  oli muuten perhanan hyvää ja katkarapukastike loistavaa perunoiden päällä. Kuten videoasta käy ilmi, niin sitruuna oli puristettu varsin taidokkaasti. Ja mä laitan tän videon nyt nettiin ihan tositarkoituksella.Paluuviiteosoite

Kommentoi