Ulkomaiden äkkilähdöt näppärän hakukoneen kautta

Äkkilähdöt ulkomaille

Kesä niin kuin myös joulun jälkeen talvi ovat suosittua aikaa varata äkkilähdöt ulkomaille. Moni viettää tämänkin joulun ulkomailla, mutta matka on usein suunniteltu hyvissä ajoin etukäteen. Kuitenkin moni on myös varannut sopivan äkkilähdön etelän lämpöön vasta aivan joulun alla.

Ulkomaan äkkilähtö kannattaa suunnitella huolellisesti, vaikka matkan varaamisen suhteen olisikin kiire. Huonoin tapa on valita hätiköiden äkkilähdöt suoraan matkatoimiston sivuilta tutkimatta sen tarkemmin valikoimaa. Viime hetken peruutusmatkat ovat matkatoimistojen viimeisiä mahdollisuuksia myydä käyttämättä jääneet lomamatkat, joten moneen matkakohteeseen on jäljellä vain jämiä - toisaalta myös moniin matkakohteisiin voi saada kalliinkin hotellin halvalla, jos jaksaa odottaa tarpeeksi pitkään, eikä kukaan muu ehdi varaamaan haluttua matkaa. Tästä johtuen kannattaa hyödyntää netin äkkilähtöhakuja, joiden kautta voi vertailla eri matkatoimistojen tarjoamia viimeisiä matkoja.

Eräs hyvistä vaihtoehdoista on etsiä Akkilahto.biz-hakukoneella sopivaa matkaa. Kyseinen hakukone listaa monen eri matkatoimiston peruutusmatkat näppärästi yhteen listaukseen. Listauksesta voi hakea hakukoneella mieleistään matkaa valitsemiensa ehtojen avulla tai vain selata eri vaihtoehtoja, jotka on jaettu usealle sivulle päivämäärän mukaan järjestettynä.

Itse hakukone on varsin yksinkertainen, joten sillä on helppo löytää omia tarpeita vastaava pakettimatka. Mikäli tietää vain aikaisimman mahdollisen lähtöpäivän, niin voi valita kalenterista juuri sen päivän, jonka jälkeen hakukone näyttää äkkilähdöt vain valitusta päivästä eteenpäin. Usein matkailijalla on tiedossa sopiva maa tai matkakohde, jolloin hakukoneen avulla voi suodattaa näkyviin tietyn maan tai tarkemman matkakohteen sopivat äkkilähdöt.

Usein edelliset tiedot riittävät sopivan peruutusmatkan valintaan, mutta listausta voi rajata entisestään valitsemalla lisää ehtoja. Ainakin lähtökaupungin valitsemista kannattaa kokeilla, sillä myös muualta kuin Helsingistä lähteville lennoille löytyy välillä useitakin äkkilähtöjä. Välillä voi olla vain rajallinen aika käyttää matkailuun, joten hakukoneesta voi valita matkan keston. Toisaalta budjettimatkailijaa kiinnostaa varmasti ominaisuus, jolla voi asettaa sopivan matkabudjetin. Äkkilähdöt ulkomaille on halvin tapa matkustaa, mutta silti peruutusmatkoissakin on huomattavia eroja, joten esimerkiksi opiskelijan kannattaa asettaa matkabudjetti, johon riittää opiskelijan Kelalta saamat tuet.

Talvella kannattaa kokeilla vähemmän vierailtuja maita matkakohteena, sillä näihin löytyy paljon peruutusmatkoja, joissa saa halvalla majoituksen viiden tähden luxus-hotelliin. Kannattaakin tarkastella esimerkiksi Dubain äkkilähtöjä tai tsekata hieman harvinaisemmat äkkilähdöt Jordaniaan.

Yleisesti ottaen äkkilähtöä etsiessä kannattaa pitää avoin mieli, sillä parhaat ulkomaiden äkkilähdöt ovat vain hetken saatavilla, kunnes joku nappaa ne. Täten matkalaukku kannattaa pitää koko ajan saatavilla, jotta pääsee lähtemään juuri sillä hetkellä, kun sopiva peruutusmatka osuu kohdalle. Toisaalta matkalle lähtö onnistuu joustavasti vain, jos rokotukset ja passi ovat kunnossa. Aktiivisesti matkailevan kannattaa hankkia myös jatkuva matkavakuutus, jotta matkaan lähtö ei viivästyisi ylimääräisen kierroksen kautta vakuutusyhtiössä.

Lisää halpoja matkoja voi etsiä muillakin hakukoneilla, kun kirjoittaa Googleen äkkilähdöt.Paluuviiteosoite

2 kommenttia : “Ulkomaiden äkkilähdöt näppärän hakukoneen kautta”

  1. Toi Googlen haku näyttääkin varsin mukavalta. Ainakin vielä päivän tai pari ennen ku droppia tulee ja kovaa :D

  2. Pitäs vissii asentaa tähän kommentointiin “+ / Like”-nappi :D

Kommentoi