Eduskuntavaalit 2011

Jälleen huhtikuussa painavat taas päälle eduskuntavaalit 2011. Ennakkoäänestys tapahtuu 6. - 12.4.2011, ja varsinainen vaalipäivä on 17.4.2011. Ylen puoluekannatusmittarin mukaan Kokoomus painoi vuoden vaihteessa kärjessä SDP:n ja Keskustan kamppaillessa toiseksi suurimman puolueen tittelistä. Huomattavaa kuitenkin on, että Perussuomalaiset ovat nostaneet kannatustaan lähes pystysuoraan käyrää pitkin.

Paljon huomiota saaneen Piraattipuolueen suosio tulee myös olemaan mielenkiintoista seurattavaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. En ole päättänyt edes puoluetta, jota aion äänestää, kun eduskuntavaalit 2011 koittavat. Piraattipuolueen jäsenistö on varsin nuorta, joten voisin hyvin harkita heidänkin äänestämistään. Näin verkkojulkaisijana heidän sanan vapautta koskevat tavoitteet sopivat hyvin myös huolettomien tekstien kirjoittamiseen.

Pianhan ne eduskuntavaalit 2011 koittavat! Oletko jo päättänyt ehdokkaan, vai venytätkö päätöstä viime metreille. Itse en tiedä vielä, piirränkö paperiin Aku Ankan kuvan vai jonkin numeron.Paluuviiteosoite

Kommentoi