Muista pikalainavertailu ennen vippaamista!

Vippiä äkkiä? Vertaile ensin!

Vippiä pitäisi saada ja vieläpä äkkiä? Oli siistiä kuunnella tossa viime torstaina postissa, kun nuori jamppa pummas postimerkkirahaa paketin lähettämiseen. Hän oli kuulemma joutunut ottamaan pikalainaa, ja päätynyt hakemaan 100 euron pikalainan sellaisesta paikasta, että kuluja tuli päälle takaisin maksettaessa reilu 70 euroa. Eipä siinä muu auttanut kuin tokaista: “Muista pikalainavertailu ennen vippaamista!”

Pikalainavertailun tekeminen ennen lainaamista on täysin sama asia kuin  oikealle ja vasemmalle katsominen ennen tien ylitystä. Varmasti monessa lähteessä on todettukin useaan otteeseen, että pikalainojen kuluissa ja koroissa on huomattavia eroja - toiset luotonantajat ovat jopa hävyttömän kalliita. Niinpä lainanhakijan tulee suorittaa pikalainavertailu ennen lainapäätöstä.

Kuluja sekä korkoja voi selvitellä lukuisten eri luotonantajien kotisivuilta, mutta se on varsin työlästä touhua - puhumattakaan siit, kuinka vaikeaa jokaisen sivun selaaminen ja samalla kirjanpitäminen kaikista mahdollisuuksista on. Täten kannattaa käyttää netin loistavia pikalainavertailuja, joiden avulla voi etsiä halpaa pikalaina kuin myös samalla vertailla eri vaihtoehtoja.

Kaiken lisäksi pikalainojen haku ja vertailu -palveluiden käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Tyypillisesti sinun tarvitsee valita lainasumma sekä ikäsi, jonka jälkeen haku etsii sopivat pikalainat ja vertailee ne puolestasi. Näet halvimmat tarpeidesi mukaiset pikalainat ylempänä kuin kalliimmat. Näin sinun tarvitsee vain valita listan alusta edullisin pikalaina. Monesti voit myös valita maksuerien määrän ja laina-ajan. Kyseisiä lisävaihtoehtoja kannattaa myös käyttää sen jälkeen, kun olet tarkasti miettinyt taloustilanteesi, ja tiedät, millaisella aikataululla voit maksaa pikalainan takaisin.

Muista pikalainavertailu ennen vippaamista!Paluuviiteosoite

4 kommenttia : “Muista pikalainavertailu ennen vippaamista!”

  1. Siis kylle4, noi muutama laniaus, jotka olit laittanut sai kylme4t ve4reet kulkemaan selke4piisse4, IHME ROSKAA??? En ole juurikaan runoja lukenut, sen mite4 olen niin Mellerie4 ja Tabermania ja muutamaa muuta, ne on hyvie4. Te4e4 on, omituista? Salakkojen suomujen salamavalot? Vaikka ve4lkkyisikin niin MITc4 Vc4LIc4? Ehke4 joku hakee runoista luontoele4myksie4, mutta itse hakisin luontoele4myksie4 LUONNOSTA ja runoista jotain ihan muuta. Jaan syntyme4pe4ive4n Inahtajan kanssa ja ehke4 te4me4 on te4te4 syntyme4pe4ive4e4 edelte4ve4e4 syksyiste4 angstia, jota pite4e4 sitten purkaa Haukion runolainauksia kohtaan. ;) Onneksi on kuitenkin kliseiset punaviini ja kynttile4t, joilla syysangstia voi myf6s pehmente4e4. Haukion runot siihen nimitte4in tuskin pystyve4t.

  2. Onpa meite4 marraskuun lpisaa paljon te4sse4 keskustelussa. Minusta blogistin arvio Haukion runoista oli nautittavaa luettavaa juuri rehellisyytense4 vuoksi. Arvio ei ollut misse4e4n nimesse4 ilkee4n teilaava vaan siite4 tuli sellainen olo, ette4 blogisti ei runoista kovin paljon pite4nyt (ja perusteli sen esimerkkien kera tosi hyvin) mutta ymme4rte4e4 hyvin niite4, jotka ne4iste4 runoista pite4ve4t. Ihailen armollista lukutapaa, jossa lukija oikeasti yritte4e4 lf6yte4e4 tekstiste4 jotakin erityiste4, mutta myf6s rohkeutta sanoa, jos ei te4te4 lf6yde4. Te4llainen henki suosikkiblogeissani, kuten te4e4lle4, on.

  3. You really found a way to make this whole process easier.

  4. Thanks guys, I just about lost it looking for this.

Kommentoi