Piilolinssien hintavertailu

Lähdössä optikolle hakemaan uusia piilolinssejä vanhojen tilalle? Ei kannata, sillä järkevämpää on hankkia piilarit netistä. Hinnat ovat verkossa huomattavasti edullisemmat kuin liikkeissä, mutta silti on tärkeää huomioida piilolinssien hintavertailu, jotta löydät myös netistä halvimman ostopaikan.

Netissä on useita erilaisia verkkokauppoja, joista pääsääntöisesti suomalaiset ovat kalliimpia. Tästä johtuen kannattaa tehdä piilolinssien hintavertailu ennen piilareiden tilaamista netistä. Piilolinssien hintavertailussa mukana olevat kansainväliset toimijat pystyvät toimittamaan piilolinssit netistä edullisesti, koska niillä on suuret varastot, joista jakelu tapahtuu keskitetysti eri maihin. Näillä firmoilla ei myöskään ole kalliita toimitiloja kaupunkien keskustoissa, vaan ne säästävät vuokrakuluissa huomattavia summia päivittäin.

Piilolinssien hintavertailu näppärä työkalu halvimpien piilolinssien löytämiseksi. Valitset vain kategorian eli esimerkiksi kuukausilinssit, niinhintavertailu järjestää kaikki kuukausilinssit hinnan mukaan edullisuus järjestykseen. Näet tällöin hinnan eri verkkokaupoissa ja voit päättää, mistä kaupasta haluat piilolinssisi tilata. Voit myös valita suoran käyttämäsi piilolinssit ja katsella niiden tietoja sekä hintoja eri verkkokaupoissa.

Piilolinssejä käytettäessä tulee tosin muistaa käydä optikolla sännöllisesti hankkimassa ajantasainen linssiresepti. Netistäkään et voi ostaa linssireseptiä, joten joudut hankkimaan sen edelleen palveluna optikoltasi.Paluuviiteosoite

Kommentoi