Valuuttakauppa

Valuuttakauppa on varsin helppo tapa hankki lisätuloja ylimääräisillä rahoilla. Täten valuuttakauppa onkin yksi keskeinen taloustietäjän työkalu pääomatulojen kartuttamiseen. Koko homman voi aloittaa myös varsin helposti netissä esimerkiksi Forex Yardin tai EToron kautta.

Valuuttakauppaa käydään eri vaihtamalla rahaa valuutasta toiseen, jolloin on tärkeää tiedostaa ja ymmärtää eri valuuttojen suhteellinen arvokehitys. Valuttojen vaihto on ollut pitkään pankkien liiketoimintaa, mutta nykyään rahojen vaihtaminen on tullut myös yksityissijoittajien ulottuville.

Netissä valuuttakaupan tekeminen on varsin helppoa, ja vasta-alkajan on myös mahdollista tutustua esimerkiksi Forexin robottiin, jolle syötetään taktiikka, jonka jälkeen robotti hoitaa automaattisesti rahojen siirrot ja sinä voit keskittyä tarkistamaan voitot vaikka kerran päivässä.

Valuuttakaupankäynnissä verotus tapahtuu pääomatulojen mukaan, joten maksat voitoista 28%. Täten voit myös vähentää jonkin verran tappioita verotuksesssa. Suurelle pelurille 28% on varsin pieni hinta, mutta vasta-alkajasta summa voi tuntua suurelta. Älä kuitenkaan huoli, vaan tartu tilaisuuteen, sillä jo pian tienaat helposti suuria summia, jolloin 28% verot ovat suhteessa vastaaviin ansioveroihin huomattavasti pienempiä.Paluuviiteosoite

Kommentoi