Laihdutus ilman leikkausta

Iltalehti uutisoi tänään: “Johanna laihtui leikkauksella 62 kiloa“. Jutusta käy ilmi, että valtio kustantaa riittävästi ylipainoisten laihdutusleikkaukset. Noin suurta määrää on hankala lähteä kuntoilemalla kerralla laihduttamaan. Mitä vaihtoehtoja olisi laihdutusleikkaukselle?

Iltalehden jutussa Johanna kertoi ahmineensa 1,5 vuotta pitäen aina välillä puolen vuoden laihdutus tauon. Laihdutus jakson jälkeen lihoaminen oli puskenut moninkertaisena takaisin. Totaalista laihduttamista kannattaakin välttää, sillä se vaatii paljon asennetta ja johtaa usein jopa yltiöpäiseen anoreksiaan vuosien jälkeen. Parempi vaihtoehto olisi startata laihdutusoperaatio esimerkiksi vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, jolloin uutta rasvaa ei pääse kertymään, koska hiilihydraattien vähyyden johdosta ei vapaudu insuliinia, joka varastoisi ylimääräistä energiaa rasvaksi vyötärölle.

Vähähiilihydraattisen ruokavalion omaksumisen jälkeen tulokset alkavat näkymään suhteellisen nopeasti ja johtavat pysyvään laihtumiseen. VHH-ruokavalio on myös siitä hyvä vaihtoehto, että et tunne nälkää pysyessäsi hoikkana. Tällöin sinun ei tarvitse ikinä miettiä erityistä laihdutus/painonpudotusoperaatiota ennen kesän rantoja.

Omaksukaa terveelliset elämän tavat niin, ette kärsi ikinä ylipainosta. Kuntoilijat.net tarjoaa paljon vaihtoehtoja terveelliseen laihtumiseen ja kuntoiluun.Paluuviiteosoite

Kommentoi