Linkkihakemisto

Linkkihakemistossa oli ongelmia webolin tekemän päivityksen jälkeen, koska en päässyt ylläpito-osioon hyväksymään lähetettyjä linkkejä. Nyt kuitenkin jaksoin korjata asian eli chomoodata yhden kansion :) Noin 50 linkkiä siellä olikin jo odottelemassa vuoroaan ja hyväksyin ne saman tien.

Huomasin, että oli pagerank lähtenyt kasvuun sitten viime näkemän. Nyt näyttää olevan arvossa 2 etusivulla. Kategoria sivuilla pagerank saattaa pysyä nollissa aina, mitä nyt olen muita linkkihakemistoja tutkinut. Asialla lienee jotain tekemistä sen kanssa, että Google katsoo linkkihakemistot DMOZ:n plagioimiseksi? En pahemmin ole tuota asentamisen jälkeen tutkaillut, mutta jonkin verran näyttää kävijöitä tulleen Googlesta. Lisäsin jopa pari alikategoriaakin, ja varmaan lisäilen jatkossa sitä mukaan, kun kategoriat alkavat täyttymään. Lisää oma sivusi linkkihakemistoon ilmaiseksi: LinkkihakemistoPaluuviiteosoite

Kommentoi