Rhodos 2009

Kirjoitteluni blogeihin on ollut jo melkein kuukauden aika mitätöntä ja tämä johtuu pitkälti muista töistä, mutta osittain myös laiskuudestani. Loppuvuodesta tullaan nimittäin avaamaan uusia sivuja, jotka pohjautuvat omaan sisällönhallintajärjestelmääni. Koulun ja jääkiekkotreenien ohella koitankin paneutua lopputalvella markkinointikampanjan suunnitteluun, jotta alihankintatöiden lisäksi löytyisi kevääksi vielä mahdollisimman paljon uusia asiakkaita.

Kuitenkin uusin blogipostaukseni oli taas merkittävä askel aktivoitumiselleni myös blogaamisen saralla, niin päätin sen tähän liittää: Rhodos 2009.  Rhodoksella vietin jokunen vuosi sitten muutaman päivän ja hieno lomakohde se tosiaan onkin. Mahdollisuudet tutustua kulttuuriin, historiaan ja mikä parasta kylpeä auringossa joka päivä, sillä paikan päällä harvoin satelee tai näkyy pilviä :)Paluuviiteosoite

Kommentoi