Hotellien hintavertailu

Minuun otettiin yhteyttä Booking.comin kumppanuusmarkkinoinnista vastaavalta taholta syyskuun puolessa välissä. He ehdottivat yhteistyötä Matkailijat.netin kanssa. Tämän seurauksena rekisteröidyinkin affiliate-verkostoon, jonka jälkeen sain tunnukset palveluun. Tämän lisäksi täytin lomakkeen, jonka kautta haetaan integroitua hotellihakua  sivuille. Noin päivässä minulle toimitettiin koodi hotellihaun integroimiseksi matkailijat.nettiin. Nyt Matkailijat.netissä toimiikin hotellien hintavertailu, jonka kautta on helppo etsiä halpoja hotelleja maailmalle. Hotellien hintavertailuun saa määrittää omia hakuehtoja, oiden perusteella näytetään hotellit valitussa matkakohteessa.

Hotellien hintavertailun lisäksi voin tehdä linkkejä eri maiden hotelleihin, ja muille bookingin sivuille. Tarkoitus onkin tässä lähipäivinä tehdä PHP-skripti, joka listaa kaikki palvelun mahdolliset kaupungit automaattisesti, ja näin auttaa matkailijoita löytämään haluamansa hotellin. Toivottavasti booking rupee tuottamaan jonkin verran provisiota. Booking välittää hotelleja, eikä peri välityspalkkiota matkailijalta, joten hinnatkin pysyvät alhaalla tästä johtuen.Paluuviiteosoite

Kommentoi