Kaipuu takaisin Plataniakseen Kreetalle

Tänään on kylmä päivä - pakkasta oli lähes kymmenen astetta, kun kävin pari tuntia sitten ulkona. Aurinko paistaa kuitenkin kauniisti ikkunasta sisään ja ajatukseni palaavat viime kesän lomamatkaamme Chanian lähelle Plataniakseen. Viikon matka oli todella rentouttava ja lämpöäkin oli lähes 50 astetta koko matkaviikon ajan.

Tutkailin juuri Finnmatkojen kotisivuja, ja huomasin, että viime kesän hotellimme Platanias Mare ei kuulunut enään yrityksen valikoimaan.Tarkastelin juttua hotelli Minoa Palacesta, jonne saattaisin ensi kesänä suunnata. Hotelli oli oman hotellimme läheisyydessä ja se näytti sen verran hienolta paikalta, että jo viime kesänä päätimme joskus palatessamme Kreetalle majoittua juuri kyseiseen rakennukseen. Saapa nähdä, jos varaan matkan ja lähden intin jälkeen taas lomailemaan Kreetalle.

Voitte lähemmin tarkastella kokemuksiani matkastamme kirjoittamastani matkakertomuksesta: http://www.matkailijat.net/matkakertomus/1Paluuviiteosoite

Kommentoi